Musikklærehefte

Hei folkens. Nå har jeg fått trykket opp noen eksemplarer av heftet som jeg kaller ”Universalnøkkelen”. En notelære for ihuga amatører. Men der også min argumentasjon for å gå over til et notesystem basert på G-nøkkelen står nedskrevet. Å få solgt dette heftet er vel mer som en ønskedrøm. Men leser du dette og tar kontakt sender jeg heftet for kroner 150,- + porto. Noe av det viktigste i heftet er å tilnærme seg besifringslære på en lettere måte enn hva som tidligere har vært mest vanlig. I tabell går all verdens akkorder inn på en A4 side. Svært enkelt og oversiktlig. Og det å spille blåseinstrument er ikke vanskelig. Det tok meg et par måneder med litt øving å få på plass grepene til ventilinstrumentene. Så har du lyst har du lov, og store sjanser for at det går godt.

chr

Comments are closed.